IT

 

Information Technology

Ieder bedrijf heeft IT nodig. Hoewel de grote bedrijven meestal alles intern regelen, hebben de kleinere bedrijven ook IT nodig om de zaak draaiende te houden.
Denk hierbij aan netwerken, ondersteuning  en virtualisatie. Hierdoor bent u als bedrijf veilig voor aanvallen of virussen, kunt u een krachtige server hebben staan die alle informatie van het bedrijf opslaat en met de virtualisatie kunt u via de server verschillende computers eenvoudig aansturen en beheren. Dit zal, als u het goed inricht, uiteindelijk kosten besparen en problemen voorkomen. Wij helpen u hier graag bij.

 

YT

Bij ons IT project voor bedrijven, YT, willen wij van Ycompany u graag ondersteunen en adviseren met het compleet opzetten en onderhouden van uw eigen netwerk.
Dit kan op afroep, of doorlopend. In een mail of telefoongesprek kunnen wij het een en ander bespreken. Ook kunt u met ons een afspraak maken om bij u langs te komen voor verdere uitleg, informatie en toelichting.
Bij storingen zijn wij altijd bereid om met u mee te denken en mee te kijken hoe we de storing zo snel mogelijk kunnen oplossen. Het is immers ons doel om u zo goed mogelijk te helpen en uw zorgen qua IT zo veel mogelijk te ontnemen en problemen te voorkomen en op te lossen.

Wij bieden hierom voor uw bedrijf ondersteuning. Ondersteuning bedoelen wij in de breedste zin van het woord. Dit kan zijn:
1. Netwerk: switches, firewalls en beveiliging
2. Microsoft: ondersteuning voor office 365, windows server 2016, 2012, 2008 etc. Windows 10, windows 7. Office 2016/O365, 2013, 2010 etc.
3. Virtualisatie: Dit kan zijn: MS Hyper V en VMware
4. Backups: Symantec en Veeam

Uiteraard doorlopen wij dit hele project samen en stellen wij ook de (zo)nodige hardware voor het project beschikbaar.

Dit project belopen we samen met onze professional die de nodige certificaten heeft behaald, en hierin veel werkervaring heeft, onder andere;

certificaten:
MCSA 2012
MCSA 2008
MCSE 2003
VCP 5.5
VCP 4.0

veel ervaring met:
Microsoft AD, ADFS, DNS, Windows server, Office 365 etc.
VMware
Fortigate
Cisco

 

Particulieren

Natuurlijk is er thuis achter de computer ook sprake van IT, echter is dit in een hele andere vorm. Dit kan vanalles zijn, een computer die niet meer werkt, een printer die niet wil connecten,  een virus die het ondragelijk maakt om bestanden te openen of het ongelofelijk lange wachten op het internet dat na 5 minuten nog niet is opgestart. Hierin bieden wij ook graag ondersteuning en willen wij graag de zaken op orde houden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of mailen!

info@ycompany.nl
0640290933