Hardware

 

Zakelijk

Heeft u een eigen bedrijf of zit u in de IT van een bedrijf en zijn er vervangende computers nodig? Dit kan bij Ycompany. Wij leveren alle soorten computers aan, computers om flink achter te tikken, om grafische tekeningen mee te maken of juist laptops om mee naar huis of andere locaties te nemen. Uiteraard kunnen we deze computer(s) bij u op de zaak installeren en zit er, in overleg, ook een OS op zoals windows. Het is voor ons heel belangrijk dat deze computers helemaal naar uw smaak zijn. U kunt zelf beslissen of met ons in een telefoongesprek bespreken wat het doel is van de pc’s en wat uw budget is. U kunt er ook voor kiezen om in een email uw wensen door te geven en ons een concept te laten maken van uw ideale pc. Wij koppelen hierop terug en zullen u adviseren. U kunt ons hierover achteraf altijd nog vragen stellen.

Dit kan uiteraard ook in combinatie met ons YT project. Met dit project kunnen wij meteen een netwerk voor u in elkaar zetten om problemen direct een stapje voor te zijn. Hierover vindt u meer informatie onder het kopje “IT”.

 

Samenstellen met de klant

Een van de opties die wij hebben is het samenstellen van één of meerdere computers met de klant. Dit houdt in dat wij in een gratis telefoongesprek zullen overleggen over de onderdelen die in de computer geplaatst worden. Wij zullen hierin adviseren, luisteren en uitleggen. Hierdoor weet u precies wat u krijgt en heeft u bredere mogelijkheden dan wanneer u kant en klaar een pc besteld.

 

Ons een concept laten maken

Als u minder tijd heeft, of geen zin in zo’n lang telefoongesprek, kunt u ook een wens achterlaten. Dit houd in dat u in een mail uw wens doorgeeft, wilt u bijvoorbeeld een zakelijke pc die snel is en waar genoeg opslag op staat, of juist graag een grafisch ingestelde pc waar je perfect grafisch op kan tekenen? Aan de hand van uw email met wensen, maken wij een concept waarna wij contact met u op zullen nemen. In dit telefoongesprek zullen wij uw wensen en eventuele aanpassingen bespreken.

 

Een kant en klare bestelling

Heeft u verstand van hardware en weet u precies wat u in uw computer wilt, maar heeft u geen tijd of zin om hem in elkaar te zetten. Dan kunt u uw verlanglijstje achter laten in een email en wij regelen de rest.

 

Extra’s

Als u een computer wilt bestellen kan dit natuurlijk ook met scherm, toetsenbord, muis etc. Dit is wederom helemaal aan u. U kunt hierover een email sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

 

info@ycompany.nl
0640290933